PEILINC Trikotnik Oblike Pisalo Digitalni Svinčnik S Palm Zavrnitev & Magnetni Naboj, ki se Uporablja za Apple ipad 2018-2022

3 Stranke levo povratne informacije

  • Stanje: Na zalogi
  • Sku: z212396
€24.63 €28.98

To je večnamenski nadgrajeno pisalo.Če ste naročilo kupiti to pisalo, smo vam z 1 original nib kot rezervni del.

To je edinstvena pisalo za ipad.Njegovo pero sod je trikotne oblike.To je lepo in čisto vodo kostanja.Posebna zasnova vam omogoča, da držite v roki za bolj prijetno izkušnje.Trikotno pero sod ni enostavno roll na namizju stran.Izdelek parametri: -Peilinc pero* 1 -USB Tip-c kabel za polnjenje,* 1 -Apple svinčnik Nib* 1

Uporablja Apple Svinčnik Tehnologije Palm Zavrnitev Tehnologije , ni treba, bluetooth

Odpoèijte svoje dlani udobno na zaslonu za pisanje ali risanje, ki jih ta svinčnik,ne da bi to vplivalo ,da vam ni treba nositi rokavice.Brez las/offset/prelomni točki!V primerjavi z rednim pisalo, da ima večjo občutljivost, bolj natančno signala in bolj udobno strani.Ni enostavno, da bi prekinil!

POM materiala zamenljiva konica (surovine, material, iz pen nosilec je izdelan iz aluminija zlitine)

Enostavno Uporabite & Odstrani]--Premium narejen iz silikona,zanesljivo, trajno, nemoteno.Lahko enostavno namestiti, vzlet ,uporabo in odstraniti svinčnik nasvet.

USB Tip-c port polnjenje, varno in hitro polnjenje vrh stikalo pisala je mogoče vklopiti z lahkim pritiskom

Polnjenje za 1,5 ure lahko deluje neprekinjeno 20 ur 300 dni dolg čas pripravljenosti

Pritrditev na strani mangnetically

Da oprijemalne & digitalni pen hitro in enostavno kamorkoli greste

Posebej Zasnovan za iPad

1. Je pisalo dela za ipad in ipad pro : iPad pro 2018-2022 11inch za 12,9 palčni , 2020 iPad zraka 4. GEN, Ipad 2019 zraka 3th GEN, Ipad 2020 8. Gen ipad 2019 10.2-inch 7. generacije, Ipad 2018 6. Gen, Ipad 2019 mini 5. Gen, 2020 iPad Pro, 2021 iPad mini pro. 2. To ne dela za iPad pro 1. Gen in 2. Gen, iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", android, Microsoft iPhone in starejših različicah, iPad, Prosimo, preverite pravilno iPad model, preden ga kupite.Modro ipad model na sliki spodaj, se lahko ujema Opomba: modeli ipad z rdečimi črkami ne more skladati

Uporabljamo Zelenela.si uradni standard logistike dostaviti za vas, da se zagotovi, da je vaše naročilo lahko dostavljena varno in hitro, in lahko spremljali in iskanja informacij vsakega logistika številko naročila.

V večini držav in regij, ki smo prenašali vse logistične stroške,

Smo vir tovarni.Razvijamo in proizvajajo sami, ki lahko zagotovi kakovost izdelkov in zadostne oskrbe.


  • dotik peresa za tablični računalnik: apple svinčnik 2
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • apple svinčnik 1: apple svinčnik
  • Paket: Da,
  • Certificiranje: CE, FCC, ROHS, UL
  • Številka Modela: xjb
  • Material: Kovine
  • dolžina: 16.5cm
  • Blagovna Znamka: Peilinc
  • Uporaba Znamk: Za Apple
  • pisalo za telefon: Touch Pen
  • Zaslon: Kapacitivni Zaslon

Oznake: ipad applw pisalo, turcom tablice, obrišite apple ipad, nova pisalo, dekoracijo ipad apple, nasadka apple svinčnik, activ ipad svinčnik, nalivno pero, teen, adonit ipad pero, logitech svinčnik ipad.
Stepanova Natalia2011
2021-08-09

Bilo je super enostaven za par na mojem iPad in je takoj delal z Evernote. Jaz lahko tudi iz moje strani na zaslonu, medtem ko pišem, in to ne moti pisanje/risal. Ja!!

Madina Maratova 91
2021-08-08

To je zelo natančen. Boste resnično počutili kot uporabljate redno svinčnik ali pero, itd. Nisem doživela nobenih zaostaja. I uporabite pisalo, da barvo in odtenek. Zdi se tako trmast, počutim se tako srečen, da so kupili ta. Neverjetno kakovosti, toplo priporočam.

Dnxuantam
2021-08-08

pa na to svinčnik z dotikom senzor na vrhu. Modra luč bo svetila povedal svoje na.

Ohranite pregled

Napišite nam svoje vtise o nakupu

Vas Morda tudi všeč

Večina podobnih izdelkov

Pisalo za microsoft Surface Pro 3 4 5 Površino Knjiga za hp Spectre X360
Prodaja

Pisalo za microsoft Surface Pro 3 4 5 Površino Knjiga za hp Spectre X360

Pisalo za microsoft Surface Pro 3 4 5 Površino Knjiga za hp Spectre X360 Opis 1 Veliko Trdnega Aluminija Pisalo za Površinsko 3 Pro 3 in 4 Pro 4 Pro 5 in Površinskih Knjigo z Magnetno Letalo. 2 Izvirni N-trig Pero tehnologije,380 Razred Tlačne Občutljivosti bolje kot 250 Razred prvotne površine pero. 3 Les

€14.06 €20.38