Možnost osebnega prevzema vsak delovnik 8:00-14:00 v Kopru, Šmarska cesta 2

Možnost osebnega prevzema vsak delovnik 8:00-14:00 v Kopru, Šmarska cesta 2

    • V košarici ni izdelkov.

O nas

Zelenela je spletna trgovina s sobnimi rastlinami in dekorativnimi izdelki. Zanesljiva dostava, zavarovane pošiljke in nasveti za nego. Vse to in še več.

O nas

Zelenela.si

Ko sem se v začetku leta 2020 lotila ustanovitve podjetja, je bila moja vizija ustvariti spletno trgovino, v kateri boste našli zanimive rastline in vse za njihovo nego, poleg tega pa še handmade dekorativne izdelke, izpod mojih rok, s katerimi boste lahko polepšali svoj dom ali poslovni prostor.

Poleg tega, Zelenela nudi tudi storitev ozelenitve prostora, pri kateri opremljamo poslovne prostore z rastlinami in zelenimi stenami. Večinoma se teh projektov lotevam sama, pri večjih pa sodelujem z zunanjimi izvajalci in skupaj z njimi siv poslovni prostor spremenim v zeleno oazo.

Sodelujemo z dobavitelji iz cele Evrope. Večinoma rastline uvažamo sami, kar pomeni, da rastline lastnoročno izberemo na licu mesta in tako dosežemo, da so rastline res kvalitetne in zdrave, ravno zaradi tega pa se ponudba konstantno spreminja.

Z objavami na blogu se trudimo ozaveščati o sami negi rastlin v vašem domu, na voljo pa smo tudi preko emaila ali na socialnih omrežjih, kamor se lahko obrnete po nasvet.

Veliko nam pomeni zadovoljstvo naših strank, saj ste ravno vi tisti, ki nam omogočate, da počnemo to, kar nas veseli.

Hvala!
Nastja Gregorič