Možnost osebnega prevzema vsak delovnik 8:00-14:00 v Kopru, Šmarska cesta 2

Možnost osebnega prevzema vsak delovnik 8:00-14:00 v Kopru, Šmarska cesta 2

    • V košarici ni izdelkov.

Trgovina

MERILEC VLAŽNOSTI

5,008,00

Indikator za zalivanje rastlin v lončkih.

Velikost S – premer lončka do 10cm
Velikost M – premer lončka od 10cm do 18cm
Velikost L – premer lončka več kot 18cm

S M L
Clear
Šifra: Ni na voljo Kategorija:
Share:

Indikator za zalivanje rastlin v lončkih, ki rešuje največjo težavo večine ljudi: nepravilno zalivanje. Statistično več kot 80% rastlin oveni zaradi nepravilnega zalivanja, predvsem prekomernega zalivanja. SUStee je lična in oblikovno dovršena napravica, ki jo vstavimo v lonček in jo tam pustimo. Ko rastlino zalijemo se bo SUStee v nekaj minutah obarval v modro. Ko bo SUStee ponovno bele barve bo pomenilo, da je prišel najprimernejši trenutek za ponovno zalivanje.
SUStee se od vseh ostalih merilcev vlažnosti na trgu razlikuje predvsem po tem, da ne deluje kot plovec, ki meri koliko vode je v zemlji, temveč meri zmožnost rastline, da črpa vodo iz zemlje (pF vrednost). Prav zaradi tega SUStee deluje z vsemi rastlinami in v vseh vrstah zemlje.

SUStee je prvi in edini merilec vlažnosti za domačo uporabo, ki temelji na pF vrednosti in ki ne potrebuje baterij ali drugih virov energije. Izdelek je zasnovan, oblikovan in proizveden na Japonskem in je tudi prejel številne mednarodne nagrade za svoj dizajn in funkcionalnost. SUStee je plod večletnega razvoja in testiranja v sodelovanju s tokijsko univerzo za agronomijo in japonskimi kmeti.

TAGLIA

S, M, L